Snel een maaltijd nodig? Kom het afhalen bij onze takeaway! Bekijk onze menu’s om meer te lezen. Beter nog, bestel het online en haal het later op of laat het bezorgen! Met online bestellen zijn wachtrijen of telefonisch bestellen niet meer nodig! Heeft u vragen? Dan kunt u nog altijd bellen.

 

Wij bezorgen contactloos om onze veiligheid te waarborgen. Onze bezorger zal het eten voor de deur zetten, aanbellen en gepaste afstand nemen. Bedankt voor uw begrip!

 

0475-337389

Online bestellen

Bij online bestellingen kun je ervoor kiezen om het te laten bezorgen. Wij bezorgen in Roermond en Herten in thermoboxen om het eten zo goed mogelijk heet te houden! Onze complete menu is te vinden op de bestelpage waar u kunt kiezen om het op te halen of om het te laten bezorgen. Het is zelfs mogelijk om bestellingen van tevoren te bestellen en een ophaal- of bezorgtijd in te stellen. Als laatste puntje kan er ook online worden betaald om het hele proces nog makkelijker te maken!

Catering

Voorlopig geen catering mogelijk.

Heeft u iets te vieren thuis, bij uw vereniging of op het werk? Wei Xin Garden kan het feest extra smakelijk maken door de gehele catering te verzorgen in de vorm van een uitgebreid buffet inclusief bezorging en het klaarzetten op locatie.

Voor minimaal 10 personen en 9 euro per persoon!

Catering

Uitgebreid, volledig verzorgd Chinees-Indisch eten thuis, op werk, bij een vereniging, etc.
9 Per persoon
  • Alleen op aanvraag, een aantal dagen van tevoren
  • Minimaal 10 personen
  • Bezorgservice
  • Volledig opgezet op locatie
  •