Corona maatregelen 05 juni 2021

Outside2
Hallo allemaal,
Eindelijk gaan wij weer open om hier te kunnen wokken. (Per 05 juni 2021).
Er mogen max. 50 personen in het restaurant met inachtneming van 1,5 meter afstand etc. En om 22 uur moeten wij de deur al sluiten.
Voorlopig is zelfbediening niet toegestaan. Daarom moeten wij de manier van bediening aanpassen. (zie restaurant maatregelen)
Verder is er nog geen lunchbuffet mogelijk.

Restaurant  maatregelen

 

Om hier te kunnen eten moet u de volgende regels naleven:

1)      U moet vooraf reserveren:  telefonisch of aan de deur.

2)      Maximaal 4 personen per tafel op 1,5 meter afstand (met uitzondering van personen uit één huishouden en kinderen t/m 12 jaar).

3)      Bij binnenkomst moet u uw handen reinigen met de aanwezige handgel.  En was uw handen ook regelmatig tijdens het verblijf in het restaurant.       Als u door het restaurant loopt moet u mondkapje dragen, zitten niet.

4)      Er worden korte vragen gesteld over uw gezondheid en de samenstelling van het gezelschap. Op de tafel liggen de registratieformulier, die moet u invullen.

5)      Voorlopig is zelfbediening niet toegestaan. Uw keuzes moet u invullen op de bestelformulier en geeft u aan de bediening. Die geeft dan door aan de koks. En als het eten klaar is, brengen wij naar u toe.

6)     U mag 2 uren gebruiken maken van All-you-can-it.  Helaas om 22 uur moet het restaurant dicht zijn. Daarom gaan wij rond 21.30 uur opruimen.  Als u na 19.30 uur pas binnenkomt, moet u rekening meehouden dat u geen twee volle uren kan eten.

7)     Bestel niet te veel in één keer. Verspilling wordt er niet op prijs gesteld. Bij ernstig geval nemen wij gepaste maatregelen.

 

Hopelijk hebben wij u voldoende geïnformeerd.

Volg de actuele nieuws op onze facebook-pagina, deze blogs of onze instagram.

Wei Xin Garden

Wei Xin Garden

All-you-can-eat wokken, afhalen, bezorgen voor authenthiek Chinees-Indisch eten in Roermond, Herten en omstreken!

Volg ons

Deel deze post

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Deel deze post

Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp