Ons restaurant bevindt zich aan de Rijksweg tussen Roermond en Herten. Het pand wordt al meer dan dertig jaar gebruikt voor het aanbieden van verschillende Aziatische horecaformules. Wei Xin Garden biedt diverse gerechten aan voor in het restaurant of om deze thuis te nuttigen. Onze chefs gebruiken enkel kwalitatief goede en verse ingrediënten om de beste smaken naar boven te brengen.

Lunch buffet

In het weekend, tijdens de lunchuren (12 uur t/m 15 uur), kunt u onbeperkt genieten van ons uitgebreide Chinees buffet. Deze bestaat onder andere uit diverse Chinese gerechten zoals Babi Pangang, Saté en Foe Yong Hai, salades, soep met stokbrood, vruchten en ijs.

Wokken

Lekker wokken bij Wei Xin Garden, snel en gezond! U Kunt onbeperkt genieten van zelf samengestelde wokgerechten. Wij bieden een grote verscheidenheid aan vlees, vis en groente. Overhandig het bord met de ingrediënten aan de chef en kies een lekker sausje uit. Het aantal rode pepers geeft aan hoe pittig het gerecht is. De chef maakt het gerecht in enkele minuten voor uw neus klaar!

  1. Zoetzure saus
  2. Oestersausfiller
  3. Knoflooksauspepertje
  4. Ketjap sauspepertje
  5. Gon Bao saus pepertjepepertje
  6. Tau Sie sauspepertjepepertje
  7. Szechuan sauspepertjepepertjepepertje
  8. Thaise kerriesauspepertjepepertjepepertjepepertje
  9. Wei Xin Garden sauspepertjepepertjepepertjepepertjepepertje

Teppanyaki

U kunt tevens onbeperkt genieten van zelf samengestelde gerechten op de Teppanyaki bakplaat. De ingrediënten worden op een bakplaat gebakken waarbij de chef de ingrediënten op smaak brengt met zout en peper en deze heerlijk aanvult met knoflook, sojasaus en lente-ui. Het is tevens mogelijk om een ander sausje aan toe te voegen.

Het buffet

U kunt onbeperkt gebruikmaken van ons buffet. Vanuit het buffet serveren we diverse soepen, snacks zoals mini loempia’s en frikandel en warme gerechten zoals Babi Pangang, Saté, Nasi, Bami en Mihoen. Gedurende de avond wordt het buffet steeds aangevuld met de desbetreffende gerechten.

Het nagerecht

Om een heerlijke maaltijd af te sluiten is er de mogelijkheid tot een eigen samenstelling van het dessert. We bieden verschillende soorten ijs, fruit, vruchten, chocolade, koekjes, gebakjes en slagroom aan.